Sales Teamleider Breda

Sales Teamleider Breda

Sales Teamleider Breda

Teamleider bij Custom Connect in Breda

Wil jij een cruciale rol spelen in het leiden van een team naar succes? Heb jij natuurlijk leiderschap in je bloed en ben je klaar om dat talent in te zetten voor een gloednieuw project in Breda? Bij Custom Connect zijn we op zoek naar een gedreven teamleider om onze salesafdeling naar grote hoogten te brengen.


Wat ga je doen als teamleider op de sales afdeling?

Als teamleider bij Custom Connect ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en ontwikkelen van een team binnen onze salesafdeling. Je zult nauw samenwerken met de Service Delivery Manager en hebt een sleutelrol in het begeleiden van je team naar succes. Je draagt niet alleen bij aan de groei en ambitie van Custom Connect, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Dit project is nieuw en biedt je de kans om jouw leiderschap in de praktijk te brengen en daadwerkelijk impact te maken.

Waarom werken bij ons?

Custom Connect is een sterk groeiende internationale organisatie, actief in customer care activiteiten in Nederland, Zuid-Afrika en Suriname, waar ruim 2200 medewerkers samenwerken. Wij bieden diensten op het gebied van acquisitie, marketing en customer support voor diverse klanten. Bij ons vind je een inspirerende werkomgeving waar ambitie en groei centraal staan. Als teamleider krijg je volop ruimte om jouw visie en ideeën om te zetten in acties die het verschil maken. 

Ben jij de ideale teamleider?

Je bent een inspirerende leidinggevende die moeiteloos mensen weet te motiveren, coachen en ontwikkelen. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor detail weet je een team naar succes te leiden. Je bent resultaatgericht, beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen en hebt ervaring in de saleswereld. Deze ervaring weet je als geen ander over te brengen op je team. Daarnaast toon je initiatief, bent ondernemend en hanteer je een pragmatische blik op zaken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt al eerder gewerkt als leidinggevende, teamleider, coach of manager. Ervaring in de klantcontactbranche is een mooie pre.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen invulling.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Een inspirerende werkomgeving met een hecht en betrokken team.
  • Gezellige afsluiting van de week op vrijdagen met je collega’s.

Herken jij jezelf hierin en denk jij dat jij de leidinggevende bent die we zoeken? Solliciteer dan direct en wie weet zijn we een match!

Ons team

Wij zijn werkzaam op locatie in Den Bosch, hier kom jij ook te werken! We hebben twee recruitment specialisten; Natalia en Naomi. Sharin is de Recruitment Manager. Ook Max is onderdeel van het recruitment team. Max is verantwoordelijk voor de marketing van Custom connect.

Dit bieden wij jou

No data was found

Samengevat

Status

Opleidingsniveau

Plaats

Werkuren

Dienstverband

Bachelor

Breda

32

-40 uur

fulltime_fixed_term

Solliciteer direct voor Sales Teamleider Breda

Het invullen van het sollicitatieformulier duurt ongeveer 2 minuten. Alle velden dienen verplicht te worden ingevuld. We laten snel van ons horen.

No data was found

Delen op Social Media

No data was found

Gerelateerde vacatures

Teamleider Suriname
Klantenservice Medewerker DHL parttime
Budget Thuis Klantenservice Suriname
Callcenter medewerker sales

Solliciteer op functie

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier om direct op deze functie te solliciteren.