Bedrijven waarvoor je gaat werken

Custom Connect werkt samen met grote merken in de Nederlandse markt. Je kan denken aan bedrijven in de telecommunicatie, openbaar vervoer & retail. Wij werken voor merken als VodafoneZiggo, Zara of Arriva. Ook kan je aan de slag voor KPN of Goede Doelen Loterijen. Afhankelijk van jouw wensen kijken wij samen welk project het beste bij jou past.

Arriva

Mensen helpen in het OV? Dagelijks reizen er een hoop mensen met het de bussen & treinen van Arriva. Op de klantenservice ontvangen ze dan ook telefoontjes over reizen, tarieven, storingen en eventuele werkzaamheden.

Zara klantenservice medewerker

Zara is één van de grootste bedrijven binnen de internationale modewereld. Je kunt hier aan de slag als klantenservicemedewerker. Jij maakt klanten blij en zorgt voor de ultieme klantbeleving!

KPN callcenter sales vacatures

Ben jij commercieel ingesteld? Dan kan je aan de slag voor KPN. Voor zowel B2C als B2B zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die de beste pakketten samenstellen voor (potentiële) klanten.

Goede Doelen Loterijen

Onder de Goede doelen Loterijen vallen de Postcode Loterij en de Vriendenloterij. Als je deelneemt aan deze loterijen kun je niet alleen fantastische prijzen winnen, maar steun je ook goede doelen!

VodafoneZiggo

Je zal VodafoneZiggo kennen als internet, televisie en mobiele provider. Je kan aan de slag gaan als commercieel klantenservice medewerker. Jouw taak? Samen met de klant ga jij kijken naar het best passende abonnement.