Samenwerken met grote merken

Wij werken voor merken zoals VodafoneZiggo, Zara of Arriva.

Onze partners

Custom Connect werkt samen met grote merken in de Nederlandse markt. Je kan denken aan bedrijven in de telecommunicatie, openbaar vervoer & retail. Wij werken voor merken als VodafoneZiggo, Zara of Arriva. Afhankelijk van jouw wensen kijken wij samen welk project het beste bij jou past. Je kunt bij Custom Connect ook aan de slag als student. We hebben diverse vacatures open staan die prima passen als bijbaan naast je studie. 

Budget Energie logo

Budget Energie

Zoek je een klantenservice vacature? Voor Budget Energie zoeken we klantenservicemedewerkers die bestaande klanten helpen met hun vragen en problemen!
SBN Logo

SBN

Zoek je een baan waarin je echt iets voor een ander kunt betekenen? Ga dan voor onze opdrachtgever Sociale Banken Nederland aan de slag als Servicemedewerker.
Mensen met geldzorgen helpen
Op zoek naar oplossingen
Arriva logo

Arriva

Mensen helpen in het OV? Dagelijks reizen er een hoop mensen met het de bussen & treinen van Arriva. Op de klantenservice ontvangen ze dan ook telefoontjes over reizen, tarieven, storingen en eventuele werkzaamheden.
Nationale Postcode Loterij

Goede Doelen Loterijen

Onder de Goede doelen Loterijen vallen de Postcode Loterij en de Vriendenloterij. Als je deelneemt aan deze loterijen kun je niet alleen fantastische prijzen winnen, maar steun je ook goede doelen!
VodafoneZiggo logo

VodafoneZiggo

Je zal VodafoneZiggo kennen als internet, televisie en mobiele provider. Je kan aan de slag gaan als commercieel klantenservice medewerker. Jouw taak? Samen met de klant ga jij kijken naar het best passende abonnement.

Veelgestelde vragen over samenwerken

Stuur een e-mail naar info@customconnect.nl en dan nemen wij contact met je op.

Wij werken samen met verschillende bedrijven. Je kan er van uit gaan dat het overzicht op de website volledig up-2-date is.

Partner worden?

Neem contact met ons op