Samenwerken met grote merken

Wij werken voor merken zoals Vodafone Ziggo, Zara of Arriva.

Bedrijven waar we mee samenwerken

Custom Connect werkt samen met grote merken in de Nederlandse markt. Je kan denken aan bedrijven in de telecommunicatie, openbaar vervoer & retail. Wij werken voor merken als VodafoneZiggo, Zara of Arriva. Ook kan je aan de slag voor KPN of Goede Doelen Loterijen. Afhankelijk van jouw wensen kijken wij samen welk project het beste bij jou past. Je kunt bij Custom Connect ook aan de slag als student. We hebben diverse vacatures open staan die prima als studenten bijbaan gezien kunnen worden. 

Budget energie

Budget Energie

Zoek je een klantenservice vacature? Voor Budget Energie zoeken we klantenservicemedewerkers die bestaande klanten helpen met hun vragen en problemen!
SBN Logo

SBN

Zoek je een baan waarin je echt iets voor een ander kunt betekenen? Ga dan voor onze opdrachtgever Sociale Banken Nederland aan de slag als Servicemedewerker.
Mensen met geldzorgen helpen
Op zoek naar oplossingen

Arriva

Mensen helpen in het OV? Dagelijks reizen er een hoop mensen met het de bussen & treinen van Arriva. Op de klantenservice ontvangen ze dan ook telefoontjes over reizen, tarieven, storingen en eventuele werkzaamheden.
Goede doelen loterij

Goede Doelen Loterijen

Onder de Goede doelen Loterijen vallen de Postcode Loterij en de Vriendenloterij. Als je deelneemt aan deze loterijen kun je niet alleen fantastische prijzen winnen, maar steun je ook goede doelen!

VodafoneZiggo

Je zal VodafoneZiggo kennen als internet, televisie en mobiele provider. Je kan aan de slag gaan als commercieel klantenservice medewerker. Jouw taak? Samen met de klant ga jij kijken naar het best passende abonnement.

Wil je solliciteren bij 1 van deze bedrijven?

Via onze blogs geven we je tips en inspiratie hoe je dit kan doen!

Veelgestelde vragen over samenwerken

Stuur een e-mail naar info@customconnect.nl en dan nemen wij contact met je op.

Wij werken samen met verschillende bedrijven. Je kan er van uit gaan dat het overzicht op de website volledig up-2-date is.

Partner worden?

Neem contact met ons op