Over ons

Welkom bij Custom Connect. Wij zijn een sterk groeiende organisatie in customer care in Nederland, Suriname en Zuid-Afrika, waar meer dan 2200 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden customer support, acquisitie- en marketingactiviteiten. 

De wijze waarop we onze werkzaamheden uitvoeren, is met recht uniek te noemen: de mens staat centraal. We zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat je tot de beste prestaties komt als je van hoog tot laag in het bedrijf samenwerkt.

Wij zijn op zoek naar de beste vertegenwoordigers voor onze partners. Ben je ervan overtuigd dat jij dit bent? Neem dan eens een kijkje in onze vacatures.

Play Video
Aan de slag bij professionele werkgevers
Partner logo 01
Partner logo 04
Partner logo 03
Partner logo 02
Budget thuis
Sales
Houd jij ervan om jezelf én je collega's uit te dagen? Streef jij altijd naar meer en ben je op zoek naar een stimulerende omgeving? Dan is werken in de sales echt iets voor jou! Werken bij Custom Connect kan wanneer je berg ervaring met je meebrengt, maar ook als je net de eerste stappen in je commerciële carrière gaat zetten. Wij hebben vast een functie die past bij jouw niveau. In ons callcenter bieden wij zowel bijbanen als fulltime functies aan, zodat je flexibel kunt werken zoals het jou uitkomt. Werken in sales betekent dat je dagelijks klantcontact hebt en verantwoordelijk bent voor het behalen van doelen en het genereren van omzet. Bij ons krijg je de kans om je verkoopvaardigheden te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Neem eens een kijkje tussen onze sales functies en ontdek hoe jij je carrière in sales kunt starten of verder ontwikkelen. .
callcenter sales functies bij Custom Connect
Klantenservice
Er is niks belangrijker dan tevreden klanten. Het leveren van hoogwaardige klantenservice is daarin van essentieel belang. Ben jij iemand die blij wordt van mensen helpen? Geeft het je energie om de passende oplossing te vinden voor elk probleem? Dan is werken in de klantenservice misschien wel jouw perfecte baan. Bij ons callcenter kun je als klantenservice medewerker aan de slag, waar je de mogelijkheid hebt om zowel parttime als fulltime te werken. Ben jij dat talent waar wij naar op zoek zijn? Kijk eens naar onze klantenservice vacatures en ontdek de mogelijkheden om jouw carrière in klantcontact te starten of te versterken. We bieden een dynamische werkomgeving waar klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.
callcenter klantenservice functies bij Custom Connect

Vind je job met Custom Connect

Ontvang hulp van de beste recruiters en vind de job die bij je past.