Over ons

Custom Connect beschikt over 5 vestigingen, waar ruim 700 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

De wijze waarop we onze werkzaamheden uitvoeren, is met recht uniek te noemen: de mens staat centraal. We zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat als je van hoog tot laag in het bedrijf samenwerkt, je gezamenlijk tot de beste prestaties komt en dat je eerst moet geven, voordat je gaat nemen.

Benieuwd geworden naar ons bedrijf? Neem een kijkje op onze website.

Sales functies

We bieden verschillende mogelijkheden binnen sales. Onze collega’s gaan dagelijks in gesprek met consumenten en bedrijven. Kenmerkend aan de functies? Service staat altijd voorop. Ook geschikt als bijvoorbeeld studenten bijbaan!

Services functies

Het leveren van de juiste services leidt naar tevreden klanten en vaak weer extra sales. Onze collega’s zorgen voor de juiste services en weten signalen op te pakken voor sales. Ook geschikt als bijvoorbeeld studenten bijbaan!