Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker

Hey jij daar!

Ben jij sociaal ingesteld, heb je een vlotte babbel en krijg je energie van mensen helpen? Wij zijn op zoek naar inbound klantenservice medewerkers technische helpdesk voor onze klant Budget Thuis. Als medewerker op de technische helpdesk ben jij diegene die antwoord heeft op alle vragen van klanten met het alles-in-één pakket. Vragen over wifi die niet werkt of televisies zonder ontvangst, geen probleem voor jou! Jij weet precies wat er moet gebeuren om alles weer aan de praat te krijgen. Natuurlijk check je daarna ook nog even of het abonnement nog aansluit op wat de klant nodig heeft. Jij kan het allemaal!

Wie zijn wij?

Wij zijn een sterk groeiende internationale organisatie in customer care activiteiten in Nederland, Zuid-Afrika en Suriname, waar ruim 2200 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitieactiviteiten, marketingactiviteiten en customer support. Wij zijn op zoek naar communicatief sterke medewerkers die onze klanten kunnen vertegenwoordigen.

Dit ben jij:

  • Klantgericht en behulpzaam: Jij krijgt energie van het helpen en blij maken van mensen. Het geeft je voldoening om klanten tevreden te stellen en hun problemen op te lossen.
  • Communicatief sterk: Je hebt een vlotte babbel, een sociaal hart en kunt overtuigend communiceren. Mensen voelen zich op hun gemak bij jou.
  • Luistervaardig en analytisch: Je kunt goed luisteren en bent daardoor uitstekend in het achterhalen van de klantbehoeften. Je kunt snel inschatten wat er moet gebeuren om de klant optimaal te helpen.
  • Leergierig en ambitieus: Je hebt de motivatie om jezelf commercieel te ontwikkelen en staat open voor trainingen en nieuwe kennis.
  • Zelfstandig: Je kunt je werk zelfstandig indelen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen taken.

Ben jij geschikt voor deze baan?

Zoek je een fulltimebaan of ben je student en zoek je een bijbaan om goed te combineren met je studie? In beide gevallen hebben we een goede match! Bij ons mag je namelijk zelf bepalen hoeveel én wanneer je werkt. In ons callcenter maak jij je eigen rooster. Fijn hè?

Of je nu een ervaren klantenservice topper bent of momenteel als horeca of administratief medewerker aan de slag bent, maakt niet uit. Met een (betaalde) training zorgen wij ervoor dat je alle ins en outs van het callcenter vak weet en jij alle klanten perfect kan helpen.

Dit hebben wij voor jou in huis:

  • Een uitgebreide betaalde training;
    • gericht op klantenservice of sales, gespecificeerd op wat jij gaat doen;
    • Inclusief gedetailleerde producttraining
  • Een vast salaris van €14,18 per uur;
  • Een bring a friend bonus van maximal €450,- per aangedragen werknemer;
  • Een flexibel rooster wat jij zelf mag inrichten naar wens tussen 8:30 – 17:00 uur doordeweeks.
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Een werkplek waar je gratis kan parkeren én die perfect te bereiken is met het OV;
    • Een team van de leukste collega’s van Nederland!

    Past dit helemaal bij jou en denk jij dat jij onze nieuwe klantenservice medewerker technische helpdesk bent? Solliciteer direct en dan kletsen we verder!

    Ons team

    Wij zijn werkzaam op locatie in Den Bosch, hier kom jij ook te werken! We hebben twee recruitment specialisten; Natalia en Naomi. Sharin is de Recruitment Manager. Ook Max is onderdeel van het recruitment team. Max is verantwoordelijk voor de marketing van Custom connect.

    Dit bieden wij jou

    No data was found

    Samengevat

    Status

    Opleidingsniveau

    Plaats

    Werkuren

    Dienstverband

    Middelbare school

    Den Bosch

    24

    -40 uur

    parttime_fixed_term

    Solliciteer direct voor Klantenservice medewerker

    Het invullen van het sollicitatieformulier duurt ongeveer 2 minuten. Alle velden dienen verplicht te worden ingevuld. We laten snel van ons horen.

    No data was found

    Delen op Social Media

    No data was found

    Gerelateerde vacatures

    Teamleider Suriname
    Klantenservice Medewerker DHL parttime
    Budget Thuis Klantenservice Suriname
    Callcenter medewerker sales

    Solliciteer op functie

    Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier om direct op deze functie te solliciteren.