Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect community. Deze week is het tijd voor Luna van Mierlo, ook wel onze Teamleider van VodafoneZiggo in Breda. Zij is sinds september 2021 werkzaam binnen ons bedrijf.

Hallo Luna! Wie ben je?
Ik ben Luna van Mierlo en ik werk bij Custom Connect Breda als Team Leader voor VodafoneZiggo. Ik ben in september 2021 begonnen als senior agent bij ons bedrijf en na een half jaar ben ik doorgegroeid naar Team Leader in opleiding.

Dus je bent doorgegroeid van agent naar team leader?
Ja, ik had al werkervaring opgedaan bij VodafoneZiggo. Als senior agent ben ik toen bij Custom Connect begonnen en ben ik doorgegroeid naar Team Leader.

Wat vind je het leukste aan werken voor VodafoneZiggo?
Het is een bedrijf dat sterk groeit en zich sterk richt op wat momenteel belangrijk is in de samenleving. We zijn nu erg bezig met vergroening, gelijke kansen in een digitale samenleving, diversiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast ligt de focus op klantbeleving, iets wat tegenwoordig centraal staat. Dat is ook heel belangrijk in mijn rol als Team Leader. Wat uniek is aan de klantbeleving is dat we proactief klanten bellen om te vragen of ze tevreden zijn over de producten van VodafoneZiggo en of we iets extra’s kunnen doen. Dat kleine beetje extra aandacht vinden klanten erg fijn.

Hoe denk je dat jouw team je zou omschrijven?
Als Team Leader vind ik gezelligheid belangrijk. Ik denk dat ze dat zeker zouden zeggen. Ook dat ik redelijk streng ben maar wel rechtvaardig is iets wat ik meerdere keren heb gehoord. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Ik merk dat veel mensen naar me toe komen voor een luisterend oor, vooral als ze in een moeilijke privésituatie zitten. Daar is dan ook ruimte voor.

Wat zou interessant kunnen zijn voor potentiële nieuwe medewerkers die bij VodafoneZiggo willen werken?
We hebben echt een heel leuk team, en dat zeg ik niet alleen omdat ik er zelf deel van uitmaak. Mijn collega’s en ik hebben hard gewerkt om een goede band op de werkvloer op te bouwen. We zijn allemaal heel verschillend, maar we kunnen goed met elkaar opschieten en niemand wordt buitengesloten of iets dergelijks. We hebben ook regelmatig gezellige borrels. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om leuke bonussen te verdienen.

Kun je iets meer vertellen over die bonussen?
Ja! We hebben een aantal mensen die bijna hun salaris weten te verdubbelen met bonussen. Bij ons verdien je gewoon een bonus als je je werk goed doet. Bij Custom Connect kijken we vooral naar welke campagne het beste bij jou past, zodat je er het maximale uit kunt halen.

Bedankt, Luna!

Zoek jij nou ook nog een leuke baan voor in de zomervakantie? Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers voor onze verschillende vestigingen en afdelingen! Neem vooral een kijkje bij onze vacatures 

 

Volg ons ook op:

Facebook

TikTok

Instagram

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Hoe jouw onboarding bij Custom Connect eruit gaat zien

Je gaat starten bij Custom Connect: en nu? Sta je op

Waarom een bijbaan in klantcontact ideaal is

Ben je op zoek naar een flexibele en boeiende bijbaan? Overweeg

Teamlead Tanisha vertelt over haar snelgroeiende carrière

Maak kennis met Tanisha: Een dag in het leven van een

Waarom kiezen voor klantenservice een slimme stap is in je carrière

In ons vorige blog hebben we je meegenomen in de wereld