Studentenbijbaan

Werken in een callcenter als studenten bijbaan.

Studentenbijbaan

Als student heb je het druk. Je moet denken aan school, omgaan met vrienden en je wilt natuurlijk ook wat geld verdienen om uit te gaan en andere leuke dingen te doen. We kennen de baantjes als supermarktmedewerker en horecamedewerker, maar ook werken in een callcenter is een populaire studenten bijbaan. In deze blog lees je er meer over.

Bijbaan in de sales of klantenservice

Een bijbaan, het is bijna niet meer weg te denken uit het leven van een student (tenzij je rijke ouders heb natuurlijk). Om in het weekend uit te gaan of andere leuke dingen te doen heb je geld nodig. Werken is natuurlijk een mooie optie om geld te verdienen. Waar de meeste studenten kiezen voor een baan in de supermarkt, in de horeca of als oppas, is ook werken in een callcenter een steeds populairder beroep aan het worden. je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de klantenservice of als salesmedewerker.

Bij Custom connect bieden we meerdere banen als callcenter medewerker aan. Je kunt aan de slag in de sales voor bedrijven als VodafoneZiggo of Goede Doelen Loterijen. Naast dat het werken in een callcenter je een mooie ervaring geeft en je communicatie skills verhoogt, kan je ook nog eens lekker verdienen. Bij sommige banen als callcenter medewerker heb je niet alleen een vast salaris, maar heb je ook kans op mooie bonussen. Lekker voor een studenten bijbaan.

Dit zijn bonussen die je bovenop je salaris krijgt. Je bepaald dus, voor een deel, zelf je salaris. Ook is er de bring a friend bonus. Dit is een bonus van €450,- die je krijgt per medewerker die jij aandraagt, een mooie kans voor een bijverdienste dus!

Genoeg vacatures

Dus, ben je een student en ben je op zoek naar een leuke studentenbijbaan. Kijk eens verder dan supermarkten of restaurants. Je kunt op onze site meerdere vacatures vinden als callcenter medewerker. Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker voor het grote modelabel Zara. Is sales wat voor jou? Dan is bijvoorbeeld een baan als medewerker voor VodafoneZiggo wellicht wat voor jou. Er is in ieder geval genoeg keuze bij Custom connect voor alle studenten.

Geinteresseerd in een studenten bijbaan? Werk je liever vanuit huis? Bekijk onze blog over thuiswerken!

Bekijk onze vacatures hier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect