Werken als floorwalker bij een callcenter

Wij kunnen je voorzien van pagina’s vol informatie over hoe het is om te werken bij Custom Connect, maar niemand kan dat natuurlijk beter vertellen dan onze eigen medewerkers! Daarom hebben we onze collega’s een aantal vragen gesteld over hun werkzaamheden bij Custom Connect. Deze keer spreken we Wietske en Safae, Floorwalkers bij het project van Goede Doelen Loterijen.

Zou je jezelf kort willen voorstellen?
Hi, mijn naam is Safae (links op de foto)! Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Bergen op Zoom. Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Custom Connect. Ik ben begonnen als sales agent en sinds de zomer van 2021 doorgestroomd naar Floorwalker. Ik ben Wietske (rechts op de foto), 20 jaar en ik woon in het gezellige Breda! Ik werk nu ruim twee jaar bij Custom Connect. Net als Safae begon ik als sales agent en zes maanden later ben ik doorgegroeid tot Floorwalker.

Hoe ben je bij Custom Connect terecht gekomen?
Safae Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Custom Connect, specifiek de Goede Doelen Loterijen. Ik hoorde altijd positieve verhalen, wat mij motiveerde om te solliciteren. Mijn baan bij Custom Connect was bedoeld als tijdelijke bijbaan, maar de mogelijkheid om door te stromen was voor mij de doorslag om te blijven. Wietske In mijn tussenjaar zocht ik een baan om te sparen voor mijn reis naar Azië. Via het uitzendbureau ‘Young Capital’ ben ik hier terecht gekomen. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 ging mijn reis helaas niet door. Dit zorgde er wel voor dat ik de kans kreeg om door te groeien naar mijn huidige functie, waar ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb

Kun je je werkzaamheden kort beschrijven?
Als Floorwalker ben je het aanspreekpunt van de agents op de vloer. We zijn verantwoordelijk voor onder andere instroomtrainingen en zorgen ervoor dat het inwerktraject zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Dit doen we aan de hand van één op één coaching en groep sessies. Hiermee helpen we de agents het beste uit zichzelf naar boven te halen. Verder behoort het monitoren van de gesprekken ook tot een van onze verantwoordelijkheden. Hierbij controleren we de gespreksinhoud en kunnen we op basis daarvan de agents in betere banen begeleiden, waardoor scores kunnen stijgen. We houden namelijk ook rekening met het behalen van targets. Niet alleen nieuwe agents, maar ook ervaren agents hebben soms een boost nodig om er tegenaan te gaan. Sfeer op de vloer speelt daar ook een belangrijke rol bij. Als Floorwalker nemen we daarom altijd een feestje mee de vloer op!

Wat betekent voor jou het Custom Connect gevoel?
Het Custom Connect gevoel vertalen wij als een tweede thuis. Beide werden we met open armen ontvangen en het ontstaan van nieuwe vriendschappen was vanzelfsprekend. Dit is niet iets wat je verwacht bij een nieuwe werkgever. Vooral als je eerder de ervaring hebt gehad dat je niet altijd 100% jezelf kon zijn op werk. De band met elkaar wordt versterkt door een activiteitenkalender die iedere maand gemaakt wordt. Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en andere gezellige activiteiten zorgen ervoor dat de sfeer er altijd goed in zit en je elkaar beter leert kennen. Het belangrijkste vinden wij dat iedereen zich welkom voelt bij ons. We zetten daarom alles op alles om dit voor elkaar te krijgen. De gedachte “Ik móet naar mijn werk” komt bij ons niet voor. In plaats daarvan vragen we ons af wanneer we weer mogen! .

Wil je graag ervaring opdoen in de salesbranche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de toegankelijkheid, die erg hoog is, werk je ook in een gezellige en informele sfeer. Het is perfect als bijbaan naast je studie door flexibele werktijden, je persoonlijke groei schiet de lucht in en je houdt er vriendschappen aan over voor het leven! Wat wil je nog meer?! Soliteer snel op één van onze sales vacatures!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect