Teamlead Tanisha vertelt over haar snelgroeiende carrière

Maak kennis met Tanisha: Een dag in het leven van een Teamleider bij Custom Connect Suriname

Bij Custom Connect Suriname zijn onze medewerkers het kloppend hart van ons bedrijf. Vandaag stellen we je voor aan Tanisha, een toegewijde teamleider die al bijna vier jaar deel uitmaakt van onze familie. Lees verder om meer te weten te komen over haar groei binnen het bedrijf, en wat werken bij Custom Connect zo speciaal voor haar maakt.

Tanisha begon haar reis bij Custom Connect bijna vier jaar geleden op de afdeling Quality Monitoring. Dankzij haar doorzettingsvermogen en toewijding maakte ze de stap naar operations waar ze doorgroeide van tot senior, en nu is ze teamleider van ons Roamler-team. Dit alles combineert ze met haar studie. Waar ze net de ene heeft afgerond, is ze alweer gestart met de volgende. Dit onderstreept nog meer even haar vastberadenheid voor passie en groei. Wat haar werk bijzonder maakt, is haar vermogen om talent in anderen te zien en hen te helpen hun sterke kanten te ontwikkelen.

Tanisha straalt als ze praat over wat ze het leukst vindt aan haar werk bij Custom Connect. “De fantastische begeleiding die ik heb gekregen van mijn leidinggevende heeft me echt geïnspireerd voor mijn eigen leiderschapsstijl. Mijn leidinggevende deed altijd haar best om mijn allerbeste versie naar boven te halen, en kijk waar mij dat heeft gebracht. Daarom richt ik me op de mens achter de resultaten en zoek ik manieren om hen persoonlijk te ondersteunen.”

“Een van de meest memorabele momenten in mijn carrière hier was toen ik werd gevraagd om teamleider te worden,” herinnert Tanisha zich met een glimlach. “Het was een enorme eer voor mij en bevestigde dat ik echt op mijn plek zit bij Custom Connect.”

Tanisha vindt de bedrijfscultuur bij Custom Connect bijzonder inspirerend. “Wat ik zo mooi vind, is dat iedereen hier het beste uit elkaar naar boven wil halen. We helpen elkaar, leren van elkaar en stimuleren elkaar om door te groeien. Er is geen concurrentie onderling, maar juist een sterke teamsfeer waarin we samen werken om het beste resultaat te bereiken.”

Tanisha heeft grote plannen voor de toekomst. “Mijn doel is om het hechtste team ooit te bouwen. Ik zie de enorme potentie in mijn team en wil een team creëren waarbij iedereen elkaar omhoog trekt. Mijn droom is een team te bouwen waarbij iedereen elke dag met enthousiasme en plezier aan de slag gaat.”

Bij Custom Connect zijn we trots op medewerkers zoals Tanisha. Haar toewijding en enthousiasme zijn een inspiratie voor ons allemaal en dragen bij aan het succes van ons bedrijf. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Volg de avonturen van onze medewerkers en ontdek wat Custom Connect Suriname te bieden heeft!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Waarom een bijbaan in klantcontact ideaal is

Ben je op zoek naar een flexibele en boeiende bijbaan? Overweeg

Teamlead Tanisha vertelt over haar snelgroeiende carrière

Maak kennis met Tanisha: Een dag in het leven van een

Waarom kiezen voor klantenservice een slimme stap is in je carrière

In ons vorige blog hebben we je meegenomen in de wereld

Drie redenen waarom je zou moeten kiezen voor sales

Sta je op een kruispunt in je carrière en heb je