Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar bij Custom Connect. Dit doe ik als Talent Acquisition Specialist, oftewel Recruiter.

Ongeveer 5 jaar geleden ben ik in de klantcontact wereld begonnen als campagnemanager. Ik was hier verantwoordelijk voor verschillende projecten van grote opdrachtgevers, waarin ik wel echt uitblonk op het gebied van sales. Een jaar geleden begon mijn zus bij Custom Connect en ben ik door haar aangedragen als aanwinst voor het Recruitment team.

Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me direct heel erg op mijn gemak, ik kwam in een heel warm en betrokken team terecht met een superfijne en meedenkende leidinggevende.

Ik merkte al snel dat ik hier voor een langere periode wil werken en dat je hier ook echt de ruimte krijgt om jezelf op allerlei vlaktes te verbeteren.

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de werving voor Vodafone Ziggo, GDL en Arriva, De grootste hiervan is op dit moment wel VodafoneZiggo, daar heb ik nu echt de meeste focus op liggen. Ik probeer zowel de locaties te vullen als mensen vanuit thuis te voorzien van een baan. Daarnaast hou ik me ook bezig met een stukje social media en content maken!

Wat houdt jouw werk dan precies in? Nou eigenlijk als volgt;

Kandidaten solliciteren meestal via indeed op een van onze vacatures, doormiddel van hun CV te bekijken beslis ik of het voldoende is om ze uit te nodigen voor een telefonisch gesprek.

In het telefonisch gesprek probeer ik meer kennis te maken met de kandidaat, erachter te komen waar hun kwaliteiten liggen, waar naar gezocht wordt en of het overeenkomt met de verwachtingen die we van beiden kanten hebben. Mocht er een positieve indruk worden achterlaten, dan nodig ik ze graag uit voor een vervolggesprek via teams, zodat we ook echt een beeld van elkaar kunnen krijgen en ik iemands uitstraling en houding kan checken. Tot slot stuur ik ze door voor hun laatste gesprek met de TL, mochten ze aangenomen worden. Dan gaat vanaf daar het feest beginnen en zijn ze dus bij ons in dienst.

Het leukste aan mijn werk vind ik wel echt de afwisseling en de uitdagingen die erbij komen kijken. In mijn werk krijg ik echt de vrijheid om zelf met ideeën te komen, creatief te zijn en krijg ik veel ruimte voor groei!

Elk sollicitatiegesprek is natuurlijk weer anders, ieder persoon gaat er op een andere manier in, maar daarnaast heb ik ook de nodige uitdagingen die erbij komen kijken, denk bijvoorbeeld aan de uren die per project en per locatie binnen moeten komen, de uitstroom die beperkt moet worden en het slim inzetten van sociale media.

Volg ons ook op:

Facebook

TikTok

Instagram

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect