Maak kennis met Brian Kuijten!

 

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect community. Deze week is het tijd voor Brian Kuijten, hij werkt als sales medewerker voor VodafoneZiggo in Breda. 

Hey Brian! Wie ben je?

Hoi! Ik ben Brian Kuijten en ik ben 24 jaar oud, kom uit Waalwijk en ik werk bij Custom Connect Breda voor onze partner VodafoneZiggo. Ik doe dit nu bijna een jaar.

Hoe bevalt het werken bij Custom Connect?

Goed! Op goede dagen maak ik veel sales, op andere dagen minder. Gemiddeld maak ik zo’n twee à drie verkopen per dag, dus dat tikt lekker aan. Ik verdien hier flinke bonussen van €35,- per sale, naast mijn vaste uurloon. Er heerst een gemoedelijke sfeer onderling, waardoor er ruimte is voor iedereen op de werkvloer. We houden rekening met elkaar.

Hoe heb je het sollicitatieproces ervaren?

Het sollicitatiegesprek zelf was eigenlijk zo voorbij, omdat ik al ervaring heb in deze branche en dus een goed idee had van wat de functie inhield. Eerst had ik een telefonische screening waarin werd gevraagd naar mijn motivatie en CV. Daarna werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op locatie met een VFZ Team Leader. Ik had de training misschien een beetje onderschat; er wordt namelijk echt nadruk gelegd op kwaliteit. Kennis van het product is bij Custom Connect echt belangrijk om een mooie sale te kunnen maken. Op die manier help je de klant uiteindelijk het beste.

Wat vind je leuk aan dit werk?

De uitdaging. In de telefonische verkoop van Ziggo-producten kan ik mijn verkoopvaardigheden testen en verbeteren door middel van uitgebreide trainingen. Het behalen van mijn targets is voor mij geen probleem. Dus dat geeft me wel een gevoel van voldoening. Daarnaast ben ik de hele dag in gesprek met klanten. Ik vertegenwoordig Ziggo direct en heb dus de mogelijkheid om de hele dag in contact te staan met mensen. Hierdoor kan ik klantrelaties opbouwen en met elk gesprek dat ik voer, begrijp ik de klant steeds beter. Zo kan ik zo goed mogelijk helpen en overtuigen van de beste product keuze voor hun behoeften. Het vinden van de beste match tussen klant en product is waar ik elke keer naar streef. Hoe kan ik mijn expertise inzetten en delen met de klant om het best mogelijke resultaat te behalen? Dit, samen met teamactiviteiten om elkaar beter te leren kennen en de locatie van ons kantoor in het centrum van Breda, maakt het werk echt leuk voor mij.

Dat klinkt gezellig! Waar zoek jij deze gezelligheid buiten het werk?

Dat is het mooie van werken bij Custom Connect: de flexibiliteit en vrijheid die dit met zich meebrengt, geeft me alle ruimte om in de zomer af te spreken met al mijn vrienden, zonder dat ik me in allerlei bochten hoef te wringen. Maar stel dat ik een keer een dubbele afspraak heb, dan kan ik altijd in gesprek gaan en komen we vaak tot een goede oplossing. Een flexibel werkrooster is dus echt een groot pluspunt. Daarnaast krijg ik een bonus van €35 per sale, waardoor ik deze zomer op vakantie kan gaan en alle evenementen met vrienden kan bijwonen!

 

Bedankt voor het gesprek, Brian!

 

Zoek jij nou ook nog een leuke baan voor in de zomervakantie? Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers voor onze verschillende vestigingen en afdelingen! Neem vooral een kijkje bij onze vacatures 

Of thuiswerken meer jouw ding? Solliciteer dan hier

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

  “Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft

Maak kennis met Naomi Koenen!

  Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1

Maak kennis met Brian Kuijten!

  Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect