7 vragen aan Fabian over VodafoneZiggo

Wij kunnen je voorzien van pagina’s vol informatie over hoe het is om te werken bij Custom Connect, maar niemand kan dat natuurlijk beter vertellen dan onze eigen medewerkers! Daarom hebben we onze collega’s een aantal vragen gesteld over hun werkzaamheden bij Custom Connect. Deze keer spreken we Fabian, teamleider bij het project van VodafoneZiggo.

Zou je jezelf kort willen voorstellen?
Hoi, Ik ben Fabian Hartmann, 23 jaar oud. Ik kom uit Breda en ben onlangs gestart als Teamleider in opleiding op het project VodafoneZiggo. Voordat ik begon met deze nieuwe functie heb ik tijdens mijn studie International Business als sales agent gewerkt. Hierna werkte ik ook als ondersteunend trainer voor een bepaalde periode.

werken-bij-custom-connect-fabian

Hoe ben je bij Custom Connect terecht gekomen?
Voor mijn opleiding was er de mogelijkheid om een semester uitwisseling te doen in het buitenland. In mijn geval kon dat in Maleisië, wat een enorm leuke ervaring was. Hierdoor moest mijn oude werkgever op zoek naar een andere medewerker en ik op zoek naar een nieuwe baan. Bij terugkomst begon de zomervakantie en wilde ik graag fulltime aan de slag om mijn nieuwe avontuur te bekostigen! Na de zomervakantie ben ik gebleven omdat het prima te combineren was naast mijn studie. Daarbij ben ik altijd goed ondersteund vanuit mijn teamleiders waardoor ik ook persoonlijke ontwikkelingen heb mogen ervaren.

Waarom heb je de overstap gemaakt van je vorige baan naar Custom Connect?
Tijdens mijn studie International Business, kwam ik er steeds meer achter dat Marketing en Sales toch wel heel interessante onderwerpen voor mij waren en nog steeds zijn. Vandaar besloot ik te kijken naar een bijbaan die meer aansloot op wat ik later misschien wilde doen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij een vacature van Custom Connect. Ik kon hier als sales agent aan de slag voor VodafoneZiggo.

Kun je je werkzaamheden kort beschrijven?
Als sales agent heb ik voor verschillende campagnes gebeld, waarbij iedere campagne verschillende doelen heeft. Uiteindelijk was de kerntaak dat je bestaande Vodafone of Ziggoklanten belt, met als doel solution selling en service. Dit betekent dat je bestaande klanten telefonisch benaderd voor oplossingsgerichte verkoop, om zo de klant van een optimale ervaring te voorzien van wat VodafoneZiggo te bieden heeft.

Wat is je leukste/grappigste moment bij Custom Connect? 
Het leukste is denk ik toch wel de persoonlijke groei die ik uiteindelijk heb ervaren. Ik begon ooit als sales agent, waarbij ik enorm veel professionele en persoonlijke lessen heb geleerd vanuit de gesprekken die ik voerde met klanten. Daarna heb ik een beperkte periode als ondersteunend trainer gewerkt, wat je ook weer nieuwe inzichten geeft. Uiteindelijk heb ik zelf mijn afstudeerstage gedaan voor VodafoneZiggo, wat ook enorm leuk was. En nu mag ik met trots zeggen dat ik een enorm leuk team begeleid, waarbij ik al mijn kennis en ervaring, opgedaan binnen Custom Connect en mijn opleiding, kan toepassen om zo het beste uit mijn team te halen. 

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die overwegen om hier te solliciteren?
Doen! Ik had zelf in het begin niet verwacht dat het uiteindelijk zo zou lopen, maar achteraf als ik zo terugkijk, ben ik heel erg blij dat ik hier gesolliciteerd heb. Het salaris, de mooie bonus die je kunt verdienen en de vrijdagmiddag borrels zijn het echt waard. En als student, heb ik het oprecht als mooie combinatie ervaren. Mocht je solliciteren voor het VodafoneZiggo project in Breda, hoop ik je snel te zien op onze mooie vestiging voor een klik gesprek!

Wat betekent voor jou het Custom Connect gevoel?
Een hele dynamische organisatie, met een hechte teamsfeer waarbij iedereen voor elkaar zorgt. Er wordt hard gewerkt om onze doelstellingen als organisatie te behalen, maar we vieren onze prestaties dan ook even hard als we ze behalen. 

Wil jij ook werken bij Custom Connect Breda? Bekijk onze openstaande vacatures in Breda via onderstaande button.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect