thuiswerken bij Custom Connect

Een thuiswerk baan, iets voor jou?

thuiswerken bij Custom Connect

Anno 2022 wordt het steeds populairder, een thuiswerk baan. Er zijn enorm veel thuiswerk vacatures, ook bij Custom Connect. Is thuiswerken iets voor jou? In deze blog kom je erachter of die ene thuiswerk vacature wel wat voor jou is.

 

Steeds populairder

Thuiswerken is steeds populairder aan het worden, zeker sinds de corona pandemie. Meerdere mensen gingen vanuit huis werken om de uitbraak tegen te gaan. Hierdoor zijn er, ook na corona, steeds meer thuiswerk vacatures gekomen. Ook bij Custom Connect zijn er verschillende mogelijkheden voor thuiswerk. Je kunt klanten bijvoorbeeld zowel vanuit kantoor of vanuit huis prima te woord staan. Na een gedegen training, die je overigens ook vanuit huis volgt, ben jij helemaal klaar voor het thuiswerken. Custom Connect meerdere thuiswerkvacatures, deze zijn te vinden op onze vacaturepagina. Thuiswerken is het thuis uitvoeren van werk dat je meestal vanuit kantoor doet. Er is tegenwoordig steeds meer werk dat vanuit huis worden uitgevoerd (denk aan thuiskappers, telemarketing of inpakwerk).

 

Thuiswerken Custom Connect

 

Onderzoek

Mede door corona is er bij veel bedrijven een grote omslag gemaakt naar thuiswerken. Thuiswerken is ontzettend populair geworden en dat komt vooral doordat het zo flexibel is. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen thuis, geen probleem, thuiswerken is mogelijk (al is het wel slim om een rustige omgeving te hebben). Ten opzichte van 2020 is het percentage om bijvoorbeeld online te vergaderen van 54% naar 94% gegaan, een enorme groei dus. Uit een onderzoek van rijksoverheid blijkt dat ook het aantal bedrijven dat medewerkers flexibele werktijden biedt licht is gestegen (van 83% naar 86%). Voor het hele onderzoek kan je deze link bezoeken.

 

Woon- werkverkeer

Ook het woon- werkverkeer is door het thuiswerken drastisch verminderd. Daarnaast is het ook een stuk duurzamer geworden. ”Werkgevers zetten naast thuiswerken en buiten de spits reizen ook in op het schoner maken van verkeer van en naar werk. Een derde van de werkgevers wil komend jaar investeren in laadpalen op het werk en elektrische auto’s die medewerkers kunnen gebruiken voor dienstreizen.” (Rijksoverheid, 2021). Hoe dan ook. Sinds corona is thuiswerken enorm populair en ook het aantal thuiswerk vacatures is toegenomen, het lijkt dus echt een blijvertje te zijn.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect