Disclaimer

Custom Connect streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Custom Connect niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Custom Connect behoudt zich het recht om deze informatie te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Custom Connect aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Custom Connect heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Custom Connect aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

De informatie op deze website, zowel tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van Custom Connect, tenzij anders vermeld.