Beste bijbanen voor studenten

Het wordt steeds populairder, je school of studie combineren met een bijbaan. Custom Connect heeft uitgezocht welke bijbanen het populairst zijn en het meest efficiënt zijn voor studenten.

 

Sales functies

Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor de makkelijke praters onder ons, en dus een leuke bijbaan. Je gaat vaak (telefonisch) in gesprek met potentiële klanten, zowel zakelijk als particulier. Aan jou de taak om deze klanten aan het bedrijf te binden en ze een mooie dienst aan te bieden. Als bijbaan is dit enorm lucratief, het salaris ligt ongeveer tussen de 12 en 15 euro per uur.

 

Chauffeur

Hier heb je natuurlijk een rijbewijs voor nodig. Heb je die? Dan is dit een leuke bijbaan voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als bezorger of als taxi chauffeur in je vrije tijd van school. Niet alleen is deze baan goed betaal, het is ook nog eens een bijbaan met enorm veel vrijheid.

 

Servicemedewerker

Het aantal callcenters in Nederland word steeds groter. Er zijn steeds meer studenten die erachter komen hoe lucratief het is om in een callcenter te werken en hoeveel vrijheid het bied. Als bijbaan is het ideaal. Je kunt bij Custom Connect al vanaf 12 uur per week werken. Bekijk onze klantenservice vacatures hier.

 

Horeca

Op de weg terug sinds corona. Het is niet de best betaalde baan maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk als bijbaan. Als je de fooien meerekent kan je er best een aardig zakcentje aan overhouden. Het fijne van dit werk is, ze zoeken overal mensen. Perfect als bijbaan naast je studie!

 

Magazijnmedewerker

Hou je ervan om je handen uit je mouwen te steken? Dan is magazijnwerk als bijbaan misschien iets voor jou! Denk aan het verzamelen van orders in de grote magazijnen zoals bol.com of het orderpikken van orders in koelcellen of vriezers. Het is vaak prima betaald en het kan ook best leuk zijn!

 

Is jouw droom bijbaan een bijbaan is de sales of klantenservice? Bekijk snel onze vacatures! Werk je liever vanuit thuis maar weet je niet hoe dit werkt? Bekijk onze blog over thuiswerken!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Maak kennis met Natalia Arisandi!

“Mijn ervaring in recruitment en in de klantcontact wereld heeft mij

Maak kennis met Naomi Koenen!

Hoi! Ik ben Naomi, 25 jaar en werk nu 1 jaar

Maak kennis met Brian Kuijten!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect

Maak kennis met Luna van Mierlo!

Komende tijd stellen wij je graag voor aan onze Custom Connect