Zara klantenservice medewerker

Wil jij aan de slag als Zara klantenservice medewerker? Dat komt goed uit! Bij Custom Connect zoeken we namelijk mensen voor onze klantenservice vacatures bij Zara! Deze keten is internationaal gezien één van de grootste bedrijven binnen de modewereld. Jij krijgt de kans om bij te dragen aan het succes van deze modezaak door te zorgen voor een goede beleving van de klantenservice.

Je werkzaamheden als Zara klantenservice medewerker

Met meer dan 25 filialen door heel Nederland en een uitgebreide webshop, vliegen er dagelijks heel wat kledingstukken over de toonbank. De meeste vragen die jij als klantenservice medewerker gaat krijgen, zullen webshop gerelateerd zijn. Zo vragen klanten zich bijvoorbeeld af of een bepaald product nog op voorraad is of willen ze weten wat de levertijd is. Ook komt het natuurlijk weleens voor dat er klanten niet tevreden zijn over de verleende service.

Als klantenservicemedewerker bij Zara draai jij je hand niet om voor dit soort vragen. Elke klant voorzie jij binnen no time van een vriendelijke en passende reactie. Of dit nu telefonisch of via de chat is, maakt voor jou niet uit. Uiteindelijk ben jij er verantwoordelijk voor dat de klant tevreden het gesprek afsluit en een positief gevoel overhoudt aan zijn contact met Zara.

Onze openstaande vacatures

Dit is de geschikte kandidaat

Het belangrijkste als klantenservice medewerker is natuurlijk dat je klanten vriendelijk te woord kunt staan. Hierbij streef je altijd naar het beste antwoord of de beste oplossing voor de klant. Sociale skills en servicegerichtheid zijn dus eigenschappen die je zeker moet bezitten! Daarnaast beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes en heb je ook een goede basiskennis van de Engelse taal.

 

De voordelen van werken bij Custom Connect

Je wilt natuurlijk ook weten wat dit werk je oplevert. Bij Custom Connect krijg je een vast salaris van €12,00 per uur. Wanneer je een vriend(in) aandraagt als collega (en deze ook daadwerkelijk bij ons komt werken), ontvang je een bring-a-friend bonus van €250,-. In de eerste twee weken krijg je natuurlijk een uitgebreide training, zodat je met een goede basis aan de slag kunt.

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Sterker nog, een groot deel van het huidige managementteam is begonnen in het callcenter! Je krijgt tot maximaal 26 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding.

Vervul jij de klantenservice vacature bij Zara?

Wil je solliciteren op de Zara klantenservice vacature? Via de vacaturepagina kun je eenvoudig je CV en motivatie achterlaten. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de verdere stappen te bespreken. Als je nog vragen hebt over deze vacature mag je ons gerust aanspreken via de chat!