SBN Logo

Werken bij SBN

Werken voor Sociale Banken Nederland

Zoek je een baan waarin je echt iets voor een ander kunt betekenen? Ben je integer, accuraat en heb je affiniteit met juridische, administratieve en financiële werkzaamheden? Ga dan voor onze opdrachtgever Sociale Banken Nederland aan de slag als servicemedewerker.

Sociale Banken Nederland

Sociale Banken Nederland (SBN) helpt gedupeerden van de toeslagenaffaire met het oplossen van hun private schulden. SBN neemt de vorderingen over en gaat in gesprek met bijvoorbeeld een energiebedrijf, zorgverzekeraar of woningcorporatie. Het doel is hierbij het vinden van een passende oplossing. Zo zorgen we voor rust voor gedupeerden.

Wat je gaat doen als service medewerker

Je komt te werken in ons callcenter. Het is belangrijk dat je integer en sociaal bent, want je gaat mensen met geldzorgen helpen. Je beantwoord hun vragen en op een praktische en begrijpelijke manier. Je geeft de juiste informatie aan de gedupeerde en helpt hem of haar op weg bij het vinden van de juiste oplossing.

Onze openstaande vacatures

Klantenservice Medewerker Inbound

Dit krijg je hoe dan ook

Word jij aangenomen voor SBN? Dan zorgen we natuurlijk dat jij een vliegende start kunt maken met de juiste begeleiding.

Bij de SBN ligt je salaris tussen de €12 en €14 per uur. Natuurlijk krijg je ook een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis. Binnen ons bedrijf heb je de kans om door te groeien naar leidinggevende functies.

Solliciteer makkelijk online

Ben je geïnteresseerd geraakt in de vacatures voor SBN? Kom dan werken bij Custom Connect! Solliciteer op de vacature service medewerker SBN en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij vragen over de vacatures kun je ons aanspreken via de chat!

 

Veelgestelde vragen over samenwerken met SBN

Reageer direct op een vacature of neem contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Wil je werken voor SBN ?

Solliciteer op een vacature of neem direct contact met ons op