KPN callcenter sales vacatures

Zoek je KPN callcenter vacatures? Bij Custom Connect hebben we verschillende functies beschikbaar bij KPN. Wat KPN voor bedrijf is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Het is veel leuker om te weten wat jouw werkzaamheden gaan zijn! We hebben verschillende sales vacatures bij KPN open staan, zowel voor de consumentenmarkt als de zakelijke markt.

Dit worden je taken

Voor al deze vacatures geldt dat je terecht komt op de sales afdeling van KPN. Als je als callcentermedewerker voor de zakelijke markt aan de slag gaat, zul je veel met MKB-ondernemers gaan bellen om een duurzaamheidscheck uit te voeren. Je bent in deze functie de spil tussen zakelijke klanten en accountmanagers.

Heb je meer interesse in de B2C-markt? Binnen KPN Consumenten hebben we eveneens callcenter vacatures open staan. Hier heb je contact met bestaande klanten om hen enthousiast te maken over nieuwe producten en/of services. Het leuke hieraan is dat je klanten altijd een mooie aanbieding kunt doen. Ze zullen dus altijd blij zijn jouw stem te horen!

Onze openstaande vacatures

De persoon die wij zoeken voor KPN callcenter vacatures

Als callcenter medewerker ben je veel in contact met anderen. Je spreekt veel klanten, maar het is ook belangrijk dat je goed met je collega’s communiceert. Als je op deze functie wil solliciteren, moet je dus beschikken over sterke sociale skills. Daarnaast ben je commercieel ingesteld. Je zet je altijd volledig in om de beste resultaten te behalen. Targets? Die zie je als uitdaging en niet als last.

Solliciteren als callcenter medewerker bij KPN is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Goed bonussysteem en zelf kiezen wanneer je werkt

Het vaste salaris is €10,50 per uur en dit kun je uitbreiden met goede bonussen. Zo kun je een aanwezigheidsbonus van €0,90 bovenop je uurloon verdienen, ontvang je een bonus per sale en kwartaalbonussen tot €300,-! Heb jij een vriend of vriendin die ook bij ons wil werken? Dan kun je daar ook een mooie bonus voor opstrijken. De bring-a-friend bonussen zijn €250,-. Al met al kun je dus een mooi salaris verwachten.

Het grote voordeel aan het werken als callcenter medewerker bij KPN is dat je zelf kunt kiezen wanneer je werkt. Je moet natuurlijk minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn, maar je bepaalt zelf wanneer je dit inplant. Zo kun je deze functie makkelijk combineren met andere activiteiten. Ook heb je uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Een groot deel van het managementteam begon namelijk als callcenteragent!

Solliciteren op de callcenter vacatures bij KPN

Je komt bij ons terecht in een jong en dynamisch team waar iedereen het goed met elkaar kan vinden. Interesse gekregen in dit werk? Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie achter te laten via de vacaturepagina’s. Heb je vragen over de callcenter vacatures bij KPN? Spreek ons dan gerust aan via de chat!