Goede doelen loterij

Werken bij Goede Doelen Loterijen

Wil jij bonussen verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen, maar ook op maatschappelijk vlak je steentje bijdragen? Door het meespelen in deze loterijen steunen deelnemers goede doelen in ons land, maar ook wereldwijd.

Werken voor de Goede Doelen Loterijen

Onder de Goede Doelen Loterijen vallen de Nationale Postcode Loterij en de Vriendenloterij. Al deze loterijen delen fantastische prijzen uit en leveren ook nog eens een bijdrage aan allerlei goede doelen. Onze vacatures bij Goede Doelen Loterij bestaan uit verschillende projecten. Je kunt denken aan klantenwerving of win-back acties. Aan jou de taak om de klant de beste klantervaring te geven. Binnen Custom Connect mag je zelf je uren indelen, zolang je maar voldoet aan de minimale uren die bij de desbetreffende vacature van de Goede Doelen loterijen vermeld worden. Dit geeft je lekker veel vrijheid: je kunt werken wanneer het jou uitkomt.

Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij

De Nationale Postcode Loterij steunt meer dan 100 goede doelen internationaal. Jaarlijks worden er honderden miljoenen euro’s verdeeld over deze goede doelen. Dit is mogelijk dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

De Vriendenloterij steunt organisaties die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland. Daarnaast leveren ze ook een bijdrage aan 3.300 verenigingen, clubs en stichtingen. Elk jaar gaat het om enkele tientallen miljoenen die over al deze organisaties verdeeld worden.

Onze openstaande vacatures

Nationale Postcode Loterij medewerker (bijbaan/fulltime)

VriendenLoterij medewerker (bijbaan/fulltime)

Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij medewerker (bijbaan/fulltime)

Dit krijg je hoe dan ook

Word jij aangenomen op onze Goede Doelen Loterij vacatures? Dan zorgen we natuurlijk dat jij een vliegende start kunt maken als callcenter medewerker. We beginnen namelijk met een uitgebreide betaalde training. 

Afhankelijk van je prestaties kun je bovenop je salaris nog extra bonussen ontvangen. Tover je je vriend(in) om tot collega? Dan krijg je van ons een bring-a-friend bonus van €250,-! Natuurlijk krijg je ook een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis. Binnen het bedrijf heb je de kans om door te groeien naar leidinggevende functies.

Solliciteer makkelijk online

Ben je geïnteresseerd geraakt in de vacatures voor de Postcode Loterij en de Vriendenloterij? Kom dan werken bij Custom Connect! Laat je gegevens, motivatie en CV achter via de vacaturepagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij vragen over de vacatures kun je ons aanspreken via de chat!

 

Veelgestelde vragen over samenwerken​ met Goede Doelen Loterijen

Reageer direct op een vacature of neem contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Wil je werken voor Goede Doelen Loterijen ?

Solliciteer op een vacature of neem direct contact met ons op