Budget Energie logo

Werken bij Budget Energie

Werken voor Budget Energie, Budget thuis of Budget mobiel

Budget Energie vacatures

Ben jij vriendelijk en servicegericht? Sta jij gemakkelijk mensen te woord? Dan zijn onze Budget Energie vacatures jou op het lijf geschreven! 

Budget Energie

Budget Energie behoort tot de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Ruim één miljoen mensen worden voorzien van groene stroom en gas door deze energieleverancier, die onderdeel uitmaakt van het overkoepelende Budget Thuis. Om het voor de consument makkelijk te maken, worden er meerdere diensten aangeboden. In combinatie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel kun je al je energie- en telecomdiensten onder één dak afsluiten.

Wat je gaat doen als klantenservice medewerker

De vacatures voor Budget Energie zijn gericht op klantenservice. Krijg jij energie van het helpen en adviseren van klanten? Dan zit je hier goed. Je helpt bestaande klanten met hun vragen. Dat kan per telefoon zijn, maar ook via e-mail of de chat. Waar jij een antwoord op moet geven, zijn bijvoorbeeld vragen over de maandelijkse factuur of het soort contract. Ook informeer je klanten over de combikorting die gegeven wordt bij het afsluiten van meerdere diensten. Je zorgt voor de perfecte klantervaring!

Onze openstaande vacatures

Inbound Sales medewerker

Dit krijg je hoe dan ook

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid aan je werk kunt beginnen, starten we met een uitgebreide betaalde training. Je profiteert van uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris van €13,21 per uur kun je bring a friend bonussen krijgen van € 450,00. Daarnaast ontvang je natuurlijk een reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis en kun je zelf je uren plannen.

Solliciteer gemakkelijk op Budget Energie vacatures

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze Budget Energie vacatures? Kom dan werken bij Custom Connect! Solliciteer op de openstaande functies en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij vragen over de vacatures kun je ons aanspreken via de chat!

 

Veelgestelde vragen over samenwerken met Budget Energie

Reageer direct op een vacature of neem contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Wil je werken voor Budget Energie ?

Solliciteer op een vacature of neem direct contact met ons op